Iako kažu kako za vrijeme vrućih dana ne valja paliti pećnicu, mi smo ovog tjedna sastavili meni koji se temelji ponajviše na brzim i jednostavnim jelima iz pećnice oko kojih se nećete morati previše mučiti, već ih samo sastaviti, ubaciti u posudu i zaboraviti sve do trenutka dok kuhinja ne zamiriše. Tjedan tako započinjemo jednostavnom savijačom sa svježim sirom i tikvicama s kupovnim korama, nastavljamo brzim mesnim okruglicama u umaku od rajčice iz pećnice, a zatim u srijedu pećnicu odmaramo i radimo hladnu juhu od krastavaca koja se ne kuha. Ovog tjedna radimo i slasne zapečene tortilje, zatim riblje prutiće s umakom od majoneze i krastavaca, a za vikend se pak okrećemo jelima za ekipu i radimo najprije pečeni feta sir s povrćem, a potom i veliki, sočni pileći ražnjić za najslasnije sendviče.
PONEDJELJAK
UTORAK
SRIJEDA
ČETVRTAK
PETAK
SUBOTA
NEDJELJA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....