Trebat će vam:
4 banane
200 g otopljene i ohlađene bijele čokolade
malo naribane tonke
100 ml kvalitetnog ekstra djevičanskog maslinova ulja
pola grančice ružmarina
KORAK 1.
Banane izrežite na kolutiće i stavite u zamrzivač preko noći. Ubacite ih u blender.
KORAK 2.
Bijelu čokoladu otopite na parnoj kupelji. Pustite da se ohladi minimalno na sobnu temperaturu. Zatim i nju ubacite u blender s bananama.
KORAK 3.
Dodajte malo ružmarina.
KORAK 4.
Naribajte malo tonke.
KORAK 5.
Zatim dodajte i maslinovo ulje.
KORAK 6.
Blendajte u etapama dok ne dobijete glatku smjesu.
KORAK 7.
Sladoled prebacite u plastičnu posudu i stavite u zamrzivač na još sat.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....