![Tia Bezić srušila se u vrtiću i ostala nepokretna. Otad je prošlo devet mjeseci](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2025/02/07/k_36187967_640.jpg)
Opće je pravilo da se riža stavlja u posudu s malo masnoće (ulja ili maslaca) i prži na laganoj vatri, a potom se dodaju namirnice – vruće ili tople, nikako hladne, i to malo po malo, i topli temeljac, žlicu po žlicu. Sad kad ste svladali osnove, možete se baciti na pripremu ovih pet ukusnih recepata.
Rižoto sa špinatom
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/10/12/15/iStock_25285273_XLARGE.jpg)
Rižoto s lisičarkama
Rižoto od poriluka, špinata i medvjeđeg luka
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/5/23/11/ml.jpg)
Rižoto s tikvicama
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/9/6/8/11-MM_MP-1.jpg)
Rižoto s radičem i kozicama
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/4/26/19/Mario Kučera.jpg)
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....