Sastojci:
Biskvit:
4 jaja 19 žlica (190 ml) mlijeka 12 žlica (120 ml) ulja 5 žlica (100 g) meda ili 6 žlica (100 g) šećera ili 8 žlica (100 g) agavinog sirupa 300 g Dolcela mješavine u prahu za pripremu biskvita |
Preljev:
5 žlica (50 ml) vrele vode 100 g šećera u prahu 100 g Dolcela mješavine u prahu za pripremu preljeva okus ananas |
Priprema:
U prikladnu posudu stavite med, jaja, mlijeko, ulje i mješavinu za biskvit te miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete glatku smjesu (2-3 minute/maksimalna brzine). Ulijte u kalup (veličina 30 cmx18 cm) i pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 Celzijevih stupnjeva oko 27 minuta (uvjete pečenja prilagodite karakteristikama svoje pećnice). U prikladnu posudu stavite mješavinu za preljev i 100 g šećera u prahu i promiješajte. Dodajte vrelu vodu te žlicom dobro izmiješajte. Prelijte i ravnomjerno rasporedite po pečenom, ohlađenom biskvitu.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....