Težina pripreme: lagano
Vrijeme pripreme: 60 min
Broj osoba: 2-4
Sastojci
- 1 kg piletine
- 50 dkg krumpira
- kumin i kopar
- 2 glavice luka
- 3 rajčice
- sol, papar, mljevena paprika
- 2 mrkve
Priprema
1. korak
Pile očistiti, oprati i narezati na komade. Na masti popržiti nasjeckani luk i mrkvu narezanu na kolutiće. Posipati mljevenom slatkom paprikom i kuminom pa dodati narezano meso.
2. korak
Posoliti, zaliti vodom i pirjati na srednje jakoj vatri da meso upola omekša. Tada dodati krumpir narezan na kockice, nasjeckane rajčice i toliko vode da sve meso bude pokriveno pa kuhati da sve potpuno omekša.
3. korak
Zgotovljeno jušno jelo posipati nasjeckanim koprom i poslužiti uz salatu po želji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....