Pileći ujušak s graškom

Bean soup

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 40 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 400 g graška
  • 200 g piletine
  • 1 glavica crvene kapule
  • 1 mrkva
  • 1/2 krumpira
  • crvena paprika
  • sol

Priprema

1. korak

Luk, mrkvu i piletinu popržite na maslinovom ulju, a zatim dodajte i smrznuti grašak. pustite da omekša nekoliko minuta.

2. korak

Kuhajte na srednjoj temperaturi uz povremeno miješanje i dodavanje vode, a zatim dodajte i začine te pola krumpira narezanog na kockice. Kuhajte još kojih pola sata i dodajte vode po potrebi. Na kraju stavite malo začina i svježeg peršina po potrebi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. prosinac 2024 16:30