GOTOVO ZA 20 MINUTA!

Piletina s kvinojom i rižom

 Getty Images
Brzi recept!

Trebat će vam:

4 pileća filea
1 šalica kvinoje
mala konzerva crvenoga graha
zelena paprika
1 šalica riže
1 mala glavica luka
1 zelena paprika
1 mrkva
2 žlice maslinova ulja

Quinoa and Brown Rice Salad with Peppers and Beans-Photographed on Hasselblad H3D2-39mb Camera
Getty Images

Pod mlazom hladne vode isperite kvinoju i stavite je kuhati u slanu vodu. U drugu posudu stavite kuhati rižu. Nasjeckajte luk. Očistite i nasjeckajte mrkvu, očistite i nasjeckajte papriku. Ocijedite grah. U tavici na ulju prepržite luk, dodajte mrkvu i papriku. Kad malo omekšaju, dodajte grah, posolite, popaprite, dodajte ocijeđenu kuhanu kvinoju i rižu. Posolite i popaprite piletinu. Prepržite je na tavici, razrežite i poslažite na tanjur na koji ste rasporedili mješavinu kvinoje, riže i povrća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. prosinac 2024 12:55