![36134956](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2025/02/02/k_36134956_640.jpg)
2 komada pilećih prsa 1 veliki poriluk majčina dušica sol i papar 1 dcl bijelog vina 8 šnita pancete maslinovo ulje |
![Zagreb, 270218.
Jela od piletine.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2018/3/5/10/jela_piletina-270218.jpg)
Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Poriluk izrežite na kolute. Pileća prsa posolite i popaprite i stavite ih u lim koji ste prethodno namastili maslinovim uljem. Poredajte šnite pancete po piletini. Zatim oko piletine dodajte poriluk posolite ga i popaprite te podlijte vinom. Začinite majčinom dušicom. Pecite dok panceta ne postane hrskava i zlatna.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....