350 g ramsteka 1 žlica svinjske masti 2 režnja češnjaka sol i papar mozzarella rajčica masline matovilac |
.jpg)
Minimalno sat vremena prije pečenja ramstek izvaditi iz hladnjaka na sobnu temperaturu. U tavu stavite žlicu svinjske masti i dobro zgrijte masnoću, ramstek posolite i popaprite neposredno prije pečenja. Za medium rare pecite s jedne strane 4 minute, zatim okrenite, dodajte u tavu dva režnja zgnječenog češnjaka, pecite još dodatne 3 minute te povremeno polijevajte zapečenu stranu mesa masnoćom iz tave. Ramstek izvadite iz tave i pustiti da se odmori koliko se i pekao. Režite na tagliatu. Na tijesto za pizzu stavite tri žlice rajčice i mozzarrelu, Pecite na šamotnim pločama. Kad je gotova, dodajte ramstek, matovilac, masline i kuglice mozzarelle.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....