Trebat će vam:
2 šalice vode
pola šalice kukuruzne krupice
sol
2 žlice parmezana
50 g maslaca
100 g lisičarki
3-4 komada mladog luka
Priprema:
Najprije stavite kuhati palentu. U posudu stavite vodu koju ste posolili i dodali joj žlicu maslinova ulja pa je pustite da zakuha. Kad voda zakipi, dodajte kukuruznu krupicu i kuhajte prema uputama. Skuhanoj palenti dodajte parmezan i promiješajte. Odmah izlijte u manju plitku posudu koju ste premazali s malo maslinova ulja kako biste kasnije lakše izvadili palentu. Ohlađenu palentu okruglim kalupom izrežite i na grill tavi kratko prepecite. Na maslacu kratko popržite luk te dodajte očišćene gljive. Kratko pirjajte te začinite solju. Poslužite toplo.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....