Ovog puta tjedan započinjemo slasnim popečcima od krumpira koje najčešće kombiniramo s jednostavnim umakom od jogurta, a ovog smo puta dodali i brzi pesto. Nastavljamo brzom, kremastom tjesteninom s povrćem, a zatim u srijedu radimo lagano varivo s piletinom i povrćem. U četvrtak je na redu pohani sir s krumpir salatom, petak je dan za ribu iz pećnice, dok u subotu radimo lazanje s piletinom i tikvicama. Na kraju tjedna, u nedjelju, radimo sporo pečenu svinjetinu koju jednostavno možete ubaciti u sendvič ili poslužiti uz omiljeni prilog. I to čak dva dana. Recepte potražite u nastavku.
PONEDJELJAK
UTORAK
SRIJEDA
LAGANO VARIVO S PILETINOM I POVRĆEM
ČETVRTAK
PETAK
SUBOTA
NEDJELJA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....