Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 30 min
Broj osoba: 6
Sastojci
- manja glavica kelja
- 500g fileta oslića
- 1 jaje
- 4 žlice krušnih mrvica
- sol
- papar
- peršinov list
- maslinovo ili suncokretovo ulje
- oštro brašno
Priprema
1. korak
Skuhajte kelj, ocijedite ga i usitnite. Oslić skuhajte ili ga ispecite u tavi i nakidajte na manje komadiće.
2. korak
Pomiješajte kelj i oslić s ostalim sastojcima.
3. korak
Oblikujte popečke i uvaljajte ih u oštro brašno. Pecite ih nekoliko minuta na laganoj vatri s obje strane dok lijepo ne porumene.
Svidio vam se recept?
Pogledajte još:
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....