Popečci od oslića i kelja

 Getty Images/iStockphoto

Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 30 min
Broj osoba: 6

Sastojci

  • manja glavica kelja
  • 500g fileta oslića
  • 1 jaje
  • 4 žlice krušnih mrvica
  • sol
  • papar
  • peršinov list
  • maslinovo ili suncokretovo ulje
  • oštro brašno

Priprema

1. korak
Skuhajte kelj, ocijedite ga i usitnite. Oslić skuhajte ili ga ispecite u tavi i nakidajte na manje komadiće.

2. korak
Pomiješajte kelj i oslić s ostalim sastojcima.

3. korak
Oblikujte popečke i uvaljajte ih u oštro brašno. Pecite ih nekoliko minuta na laganoj vatri s obje strane dok lijepo ne porumene.

Svidio vam se recept?

Pogledajte još:

1. Polpete od tunjevine

2. Riblji popečci sa začinskim biljem i đumbirom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. studeni 2024 21:14