Danas ću vam pokazati kako brzinski spremiti kuskus s puno povrća i mesa, tjesteninu s lososom iz jednog lonca i jaja na oko “podebljana” slanutkom, koja su zaista idealan i cjelovit obrok kada se vratite umorni i gladni s posla. Recimo, u njih ide dodatno i šalša, pa ako imate već gotovu domaću šalšu, onda je obrok gotov i za 10 minuta, no za njega će vam dobro poslužiti i pelati koje treba malo začiniti, iskuhati od viška tekućine i dodati im jaja.
Kod kuskusa s povrćem i mesom trik je u tome da piletinu narežete na sitne kockice i na taj si način skratite vrijeme pečenja, a tjesteninu s lososom, u koju sam dodala puno zelenog povrća omjera 1:1 s tjesteninom, ako vam ostane viška, možete idućeg dana jesti i kao salatu. Samo joj dodajte malo najdražeg octa i nekoliko kapi maslinovog ulja.
Upravo zato su mi draga svestrana jela, pogotovo ona koja prvi dan jedemo topla, a drugi ne moramo podgrijavati, pa smo sigurni da je prošao još jedan dan s kvalitetnim obrokom. Stoga bez grižnje savjesti nakon takvog jela odemo u park na sladoled.
Tjestenina s lososom i zelenim povrćem
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....