![10087755](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2021/02/08/k_10087755_640.jpg)
Trebat će vam:
2 para kobasica
1 veća glavica luka
2 mrkve
1 komad celera
100 ml crnog vina
100 ml pelata
1 žličica origana
1 žličica bosiljka
Temeljac
Sol, papar
Priprema:
Na tavi najprije pirjajte luk koji ste nasjeckali na sitno. Pustite da se zastakli, dodajte mu meso koje ste izvadili iz crijeva od kobasica i pirjajte pet minuta dok meso ne poprimi boju. Dodajte sitno sjeckanu mrkvu i celer. Pirjajte još pet minuta pa dodajte vino. Kuhajte dok alkohol ne ispari, a zatim dodajte pelate i temeljac. Gustoću prilagodite svojim željama. Začinite soli, paprom, origanom i bosiljkom. Kada je umak pri kraju, skuhajte tjesteninu. Poslužite zajedno.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....