Trebat će vam:
250 g kora za lazanje 300 g rajčica 200 g tikvica 200 g špinata 1 glavica luka 200 g mladog luka 300 g parmezana 3 žlice maslinova ulja grančica svježeg bosiljka 1/2 šalice umaka od rajčice sol i papar |
Priprema:
U loncu na ulju popržite nasjeckani luk, rajčice, tikvice i mladi luk. Kada sve omekša, dodajte bosiljak i umak od rajčice. U posudu za lazanje posložite kore, na kore stavite red povrća koje ste prokuhali, stavite red špinata koji ne trebate kuhati, možete staviti svježi. Ponovno slažete koru na to pa ponovno povrće, špinat i sir. Na zadnju koru posložite špinat, povrće i sir. U međuvremenu zagrijte pećnicu na 250 stupnjeva. Nakon što posložite lazanje, stavite ih peći na 35 do 40 minuta, ovisno o jačini pećnice.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....