IMAMO RECEPT

PROVJERENO DOBRE: Otkrijte kako napraviti pravu domaću, sočnu i slasnu kobasicu

 Marko Miscevic/Cropix
Domaće kobasice od najboljih komada mesa mogu se ispeći odmah ili sušiti te dimiti u pušnici

Trebat će vam:

10 kg svinjskog mesa od plećke
2,5 kg leđne slanine
125 g mljevene crvene paprike
125 g češnjaka
225 g soli
svinjska crijeva za kobasice
mljevene ljute crvene paprike prema želji

Priprema:

Sameljite meso i češnjak. U tu mješavinu ručno umiješajte sol i papriku pazeći da se dobro rasporedi. Mesom punite crijeva. Kobasice možete odmah peći ili ih prosušiti i prodimiti te jesti kao narezak.

image
Marko Miscevic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. studeni 2024 16:45