Za tijesto:
bosiljak
peršin
Za nadjev:
200 g pirea od buče
100 g oraha
žličica ribanog muškatnog oraščića
prstohvat soli i papra
Za posluživanje:
maslinovo ulje
kadulja
Tijesto umijesite prema osnovnom receptu. Prilikom valjanja na površinu posložite listiće bosiljka i peršina, preklopite tijestom te ponovno provucite kroz stroj za tijesto. Na tijestu će ostati zalijepljeno začinsko bilje. Buču za nadjev ispecite u pećnici. Pečenu i ohlađenu stavite u multipraktik, dodajte orahe, muškatni oraščić, sol i papar te sve usitnite dok ne dobijete kremozan nadjev. Po tijestu rasporedite nadjev, oblikujte četvrtastim kalupom. Skuhajte. U tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte listiće svježe kadulje te kuhano tijesto. Sve sljubite. Poslužite toplo.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....