Uz najavljeno još toplije vrijeme, ovog smo se tjedna odlučili okrenuti jelima priprema kojih ne oduzima previše vremena, nešto su laganija i idealna za ljetne dane, a u isto vrijeme zasitna. Tako smo tjedan odlučili započeti jednostavnom salatom s tikvicama, tjesteninom, slaninom i kukuruzom u koju možete ubaciti i ostatke od pečenja od prethodnog dana, a već u utorak bacamo se na pripremu omiljenih nam jetrica s paletnom.
U srijedu još uvijek ne palimo pećnicu već kuhamo brzo kelj varivo s faširancima po receptu chefa Mihelja, dok bi ideja za ručak koju smo pripremili za četvrtak posebno mogla osvojiti one najmlađe. U pitanju su, naime, slane palačinke s kojima možete kombinirati čitav niz dodataka, a mi smo se ovog puta odlučili voditi prijedlozima naše Slavice Šagolj pa ih poslužujemo uz šunku i poširana jaja. U petak se okrećemo brzoj tjestenini s lososom, u subotu punimo omiljene tikvice i napokon palimo pećnicu, a u nedjelju nastavljamo u istom tonu pa u pećnicu ubacujemo piletinu s krumpirom i rajčicom.
PONEDJELJAK
Salata s tikvicama, tjesteninom, slaninom i kukuruzom
UTORAK
SRIJEDA
Kelj i faširanci po receptu chefa Mihelja
ČETVRTAK
PETAK
Tjestenina s lososom i zelenim povrćem
SUBOTA
Tikvice punjene rajčicom, mozzarellom i bosiljkom
NEDJELJA
Piletina s krumpirom i rajčicom
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....