Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 30 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 3-4 mini patišon tikvica
- 250 g smjese za kobasice
- 1 luk
- 1 režanj češnjaka
- 2 jaja
- peršin
- 1-2 lista kadulje
- sol, papar
- 1 mala žemlja ili šnita bijelog kruha
Priprema
1. korak
U tavi na malo masnoće popržite narezani luk i češnjak. U posudu stavite smjesu za kobasice, žemlju ili bijeli kruh (prethodno ga kratko namočite u malo mlijeka ili vode i ocijedite), jaja, sitno nascjeckan peršin i listove kadulje, sol i papar.
2. korak
Rukama sve dobro izmiješajte. Patišone prepolovite (neka ostane više donjeg dijela), izdubite, malo nauljite, posolite, popaprite i punite pripremljenom smjesom. Pecite ih u pećnici na 180° C dvadesetak minuta.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....