Za tijesto:
210 g maslaca sobne temperature
190 g šećera
1 vrećica vanilin šećera
225 ml kokosova mlijeka
sok i kora 2 limuna
210 g brašna
2 žličice praška za pecivo
125 g kukuruzne krupice
75 g kokosova brašna
Za glazuru:
110 g šećera u prahu
žličica limunova soka
2 žlice kokosova mlijeka
Zagrijte pećnicu na 160 Celzijevih stupnjeva. Dugački kalup namažite rastopljenim maslacem pa posipajte oštrim brašnom. Samo na dno stavite papir za pečenje. Pomiješajte suhe sastojke. Dodajte i mokre sastojke, ali kokosovo mlijeko prije istresite iz limenke pa dobro promiješajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu. Tek potom izmjerite količinu i dodajte u zdjelu. Smjesu ulijte u kalup i pecite otprilike sat vremena. Pustite da se ohladi iz kalupa, izvadite ga i prelijte glazurom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....