U tjednu pred sam Božić uvijek se nekako okrećemo jelima koja možemo pripremiti od onog što već imamo u hladnjaku. To su najčešće jednostavne i lagane kombinacije koje nas polako uvode u uživanje u blagdanskim delicijama, dok je petkom, ovog puta na sam Badnjak, kao i uvijek, obavezno riblje jelo.
Ovog tjedna pripremili smo popis od sedam recepata za jednostavna, svakodnevna jela. U ponedjeljak tako radimo zasitnu krem juhu od krumpira i poriluka, u utorak sočne punjene faširance, a u srijedu jednostavno varivo s kobasicom i tjesteninom. Četvrtak je dan za najbrže jelo u tjednu - jaja iz pećnice, dok u petak radimo hrskavog šarana. Na sam Božić na redu je purica s mlincima, a u nedjelju radimo rižu s piletinom ili, jednostavno, ostacima od božićnog ručka. Sve recepte potražite u nastavku.
PONEDJELJAK
KREM JUHA OD KRUMPIRA I PORILUKA
UTORAK
SRIJEDA
VARIVO S TJESTENINOM I KOBASICOM
ČETVRTAK
PETAK
SUBOTA
NEDJELJA
RIŽA S PILETINOM (ILI OSTACIMA PURICE)
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....