Svake godine nastaju stotine novih recepata za hladne juhe, od egzotičnih i bizarnih, do lako pripravljivih i primjenjivih u našem okružju. Evo jednog koji je sve samo ne problem pripremiti!
Trebat će vam:
1 veliki krastavac 1 tikvica 1 avokado 0,4 l tekućeg jogurta 0,1 l kiselog vrhnja 1 žlica limunovog soka sol, papar, svježi kopar |
Priprema:
Krastavce, tikvicu i avokado oguliti i narezati na kockice (krastavce prethodno očistiti od sjemenki). Narezano povrće i avokado staviti u blender, dodati jogurt i vrhnje, limunov sok, soli i papra po želji te miksati dok smjesa ne bude skroz glatka. Ako je pregusta, možete dodati malo vode. Poslužite posipano narezanim koprom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....