![Gabrijela Vrbetić](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/10/04/k_35461858_640.png)
Trebat će vam:
1 pakiranje gorgonzole 250 g penna ili neke druge tjestenine 300-400 g špinata 1-2 češnja češnjaka 2,5 dcl vrhnja za kuhanje maslac maslinovo ulje sol roza papar |
![](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/3/6/10/shutterstock-95154475.jpg)
Na mješavinu maslinova ulja i maslaca staviti na listiće narezan češnjak, tek koju sekundu da pusti miris, dodati nasjeckanu gorgonzolu i špinat koji će vrlo brzo povenuti pa sve preliti vrhnjem i dobro promiješati da se gorgonzola skroz rastopi. Posoliti ako je potrebno. U pripremljeni umak staviti skuhane penne i posuti roza paprom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....