
Ako vas je obuzela želja za nečim što bi vam mama skuhala, na pravom ste mjestu. Danas radimo varivo od poriluka sa suhim rebarcima, zasučite rukave!
Trebat će vam:
4 - 5 poriluka 2 srednje velika krumpira svinjska mast sol papar malo mljevene crvene paprike 2 - 3 češnja češnjaka suha svinjska rebra |
Priprema:
Suha rebra skuhajte u loncu. U drugi lonac stavite oko litru, litru i pol vode i pola žlice masti. Poriluk dobro operite i narežite na prst široke komade. Krumpir ogulite. Kada voda uzavrije, u lonac stavite poriluk zajedno s krumpirom narezanim na kockice. Kuhajte dok povrće ne omkeša pa na kraju začinite solju i paprom te napravite laganu zapršku od masti, češnjaka, mljevene crvene paprike i malo brašna pa dodajte u varivo. Poslužite s kuhanim rebarcima.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....