• 2 mala kokota
• 10-ak kozica
• 1 luk
• 1-2 mrkve
• 1 korijen peršina
• manji komad korijena celera
• peršinov list
• pola male vezice blitve
• sol
• papar
• dvije kriške limuna
• 2 lovorova lista
• riža
U lonac staviti luk koji ste prethodno ispekli na ploči ili u pećnici te korjenasto povrće, češnjak i lovor. Kada povrće na pola omekša, dodati očišćenu ribu, dva kolutića limuna bez kore jer ona zna dati gorkast okus te peršinov list. Nekoliko minuta prije kraja dodati kozice, začiniti solju i dodati papar. Procijediti juhu pa zakuhati rižu i u juhu vratiti otkošteno riblje meso, kozice, iscijeđeni sok limuna koji se kuhao u juhi i oprane listove blitve koje ne treba kuhati, dovoljno je da samo malo povenu u vrućoj juhi.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....