
Trebat će vam:
700 g oslića narezanog na manje komadiće svježi kopar narezan na manje komadiće svježa menta narezana na manje komadiće zmijine trave po želji također narezane na komadiće 25 g svježe naribanog đumbira korica 1 limuna malo limunova soka 1 jušna žlica jogurta malo kima (po želji) 2 jaja 30 g krušnih mrvica 1 jušna žlica ulja 1-2 jušne žlice brašna sol i papar 1 češanj protisnutog češnjaka |

Priprema:
U posudu stavite tanko narezane komadiće oslića, dodajte sitno narezanih svježih začina, đumbira, limunovog soka i koricu, protisnuti češnjak, jogurt, jaja, mrvice, sol i papar te brašno. Sve dobro izmiješajte. Zatim je ostavite u hladnjaku na pola sata i prekrijte plastičnom folijom. Radite kuglice veličine loptica za golf, a zatim ih prepržite na vrućem ulju. Ulje mora biti vruće inače će vam se okruglice natopiti uljem. Pecite ih svega 5 minuta okrečući ih sa svih strana.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....