Trebat će vam:
125 g brašna
3 jaja
300 ml mlijeka
2 para manjih kobasica
2 mlada luka
Maslinovo ulje
Sol, papar
Priprema:
U zdjeli najprije pomiješajte brašno, jaja koja ste umutili i mlijeko. Sjedinite sve sastojke dok ne dobijete gustu smjesu. Dodajte sitno sjeckani luk i začinsko bilje po želji, začinite soli i paprom. Zagrijte tavu koja može i u pećnicu na srednjoj vatri, dodajte ulje, a onda i kobasice i pecite ih dok ne poprime boju sa svih strana. Kobasice prelijte smjesom od jaja, brašna i mlijeka i ubacite u pećnicu na 200 stupnjeva na oko 20 minuta. Poslužite uz sezonsku salatu ili umak po želji.
ENGLESKI KLASIK
Ručaj kao Englez: Slana i slasna palačinka iz pećnice s pečenim kobasicama
Englezi ovo jelo zovu Toad in a hole i poslužuju ga uz različite umake, najčešće onaj od luka
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....