Priprema: 10 minuta • Kuhanje: 10 minuta • Porcija: 2
Trebat će vam:
300 g tjestenine
4 žlice pesta
10-ak maslina
1 šaka pinjola
1 šaka svježeg bosiljka
rukola
4-5 kriški starog kruha
maslinovo ulje
sol i papar
Priprema:
Tjesteninu skuhajte i procijedite pa dodajte pesto i sve dobro promiješajte. Dodajte i masline koje mogu ostati cijele ili nasjeckane. Promiješajte pa dodajte još malo maslinova ulja. Na vatri zagrijte tavu. Stari kruh stavite u blender i usitnjavajte dok ne dobijete mrvice. Stavite ih na vruću tavu i dodajte malo maslinova ulja. Pecite dok ne postanu hrskave i dobiju lijepu boju. Dodajte tjestenini. Na istoj tavi tostirajte pinjole i stavite ih u salatu. Sve dobro promiješajte, dodajte rukolu i poslužite toplo ili dobro ohlađeno.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....