Težina pripreme: lagano
Broj osoba: 1
Sastojci
- 7 dag gavuna
- 3 dag tikvica
- 3 dag mrkve
- 4 dag rikule
- 0,1 dl balzamskog octa
- 0,1 dl maslinovog ulja
- sol
- 1 limun
- 2 dag brašna
Priprema
1. korak
Tikvice i mrkvu narežite na trakice i uvaljajte u brašno. Gavune također uvaljajte u brašno. Sve zajedno vrlo kratko ispržite u dubokom ulju na 200 stupnjeva da se ne napije ulja.
2. korak
Posložite na salvetu da se ocijedi višak ulja te složite na buket od rikule.
3. korak
Sve prelijte balzamskim octom i maslinovim uljem te nakapajte limunom. Ostatak limuna poslužit će vam za dekoraciju.
4. korak
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....