PONESI NA POSAO

Salata s mesom iz juhe, grahom i jednostavnim umakom dobra je ideja za ručak ponedjeljkom

 Deposit Photos/
Iskoristite ostatke govedine od juhe i napravite ovu jednostavnu, a zasitnu i ukusnu salatu

Trebat će vam:

300 g kuhane govedine

1-2 konzerve graha

1 glavica luka

2 veće paprike

sok jednog limuna

2-3 žlice maslinova ulja

pola žličice senfa

1 grančica timijana

šaka svježeg peršina

sol i papar

Priprema:

Kuhanu govedinu iz juhe natrgajte na manje komadiće. Ubacite u zdjelu pa dodajte grah iz konzerve koji ste isprali. Dodajte na tanke trakice nasjeckani luk i papriku. Dobro pomiješajte. U čaši pomiješajte maslinovo ulje, sol, papar, sok jednog limuna, timijan i senf. Dobivenom mješavinom prelijte salatu i poslužite je uz tostirani kruh.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. studeni 2024 17:45