Ljetno osvježenje

Sam svoj (koktel) majstor: osvježavajući gorko-slatki Greyhound Ivana Mandarića

Ivan Mandarić i Greyhound iz bara Landsky
Na zagrebačkoj Trešnjevci nalazi se popularni Landsky koji odnedavno ima novog voditelja bara

Koktel-majstor i voditelj bara Landsky na zagrebačkoj Trešnjevci Ivan Mandarić otkrio nam kako sok od crvenog grejpa pretvara piće s velikim udjelom alkohola u osvježavajući napitak za koje će vas prijatelji tražiti recept!

image
Ivana Nobilo/Cropix
image
Koktel majstori i barmeni Ivan Mandarić i Matija Lukačević
Ivana Nobilo/Cropix
image
Ivana Nobilo/Cropix

GREYHOUND

50 ml votke

50 ml svježeg soka od crvenog grejpa

1 žličica šećera ili malo šećernog sirupa po ukusu

4-5 kockica leda

Sve sastojke stavite u blender i usitnite. Izlijte u nisku čašu i ukrasite kriškom crvenog grejpa.

Poslužite uz: salatu od kozica ili hobotnice, jela od plodova mora.

image
Marina07/Getty Images/istockphoto
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. studeni 2024 12:51