![36220554](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2025/02/11/k_36220554_640.jpg)
![Zagreb, 180815.
Paprike i jela od njih pripremila ja urednica u Dobroj hrani Mateja Domitrovic.
Foto: Berislava Picek / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/9/23/12/paprika6-180815.jpg)
Priprema:
Crvene, žute i /ili zelene paprike ispecite na roštilju ili na grill tavi. Patlidžan ogulite pa također ispecite na grillu. Posolite povrće i pokapajte maslinovim uljem. Na tanjur prvo stavite plošku patlidžana, malo svježeg bosiljka i mažurana, pa malo sira, zatim rikulu pa komad pečene paprike i redajte dok vam se sendvič ne učini dovoljno obilan za jedan obrok. Lagano popaprite, jedite toplo ili hladno.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....