Za koru:
2 šalice badema 5 žlica agava sirupa 4 žlice kakaa u prahu |
Prvo miksajte u sjeckalici bademe do brašna te dodajte ostale sastojke i miksajte dok ne dobijete smjesu koja je povezana u jednu kuglu. Smjesu ravnomjerno raširite po kalupu i sa zadnjom stanom žlice pritisnite ravnomjerno.
Za kremu:
3 šalice indijskih oraščića 300 ml bademova mlijeka 4 žlice kakao maslaca 6 žlica kakaa u prahu pola šalice agava sirupa |
Kakao maslac prvo rastopite na parnoj kupelji ili u dehidratoru. Sve sastojke miksajte u blenderu do glatke i guste kreme. Otprilike 4-5 žlice kreme rasporedite po podlozi i narezane jagode posložite po kremi te po vrhu sipajte ostatak kreme. Uz rub kalupa cijele jagode poslažite kao krunu. Spremite u hladnjak na +4 stupnjeva ili u zamrzivač na tri sata
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....