1 šalica indijskih oraščića 1 šalica klice heljde 1/2 šalice agava sirupa |
Miksajte indijske oraščiće i heljdu do brašna. U dobiveno brašno dodajte agava sirup te miksajte dok se smjesa ne poveže. Dobivenu smjesu ravnomjerno rasporedite po kalupu, pomognite si sa zadnjom stranom žlice te čvrsto pritisnite.

Krema:
1 šalica indijskih oraščića 1/2 šalice agava sirupa 2 žlice kokosovog ulja malo vanilije burbon 1 nektarina (zrela i slatka) 1/4 šalice malina |
Sve sastojke stavite u blender i miksajte do kreme, po želji dodajte još agava sirupa ili voća. Kremu rasporedite po kori kolača, te po vrhu rasporedite tanko narezane nektarine.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....