1, 5 kg škarpine
1600 g kelja
6 ml maslinova ulja
400 ml vode
sol, papar, peršin, češnjak
![Rijeka, 170616.
Ponuda ribljih jela u restoranu Kantun u Rijeci.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/7/6/12/kantun-ribe16-170616.jpg)
Maslinovo ulje i vodu dodati u posudu za kuhanje i miješati par minuta. Kad tekućina proključa, dodati škarpinu. Skuhanu ribu izvaditi u dublji tanjur. Kelj staviti u kipuću vodu na par minuta. Dobro ocijeđeni kelj staviti na gril tavu i zapeći. Češnjak, papar, sol i maslinovo ulje dodati po želji tijekom pečenja. Gotov kelj položiti uz ribu i poslužiti.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....