
Sastojci:
1 šalica brašna 2 žlice nasjeckanih crnih maslina 3 žlice naribanog tvrdog sira 2 češnja češnjaka, sitno nasjeckanog 1 žlica nasjeckanog ružmarina 3 žlice maslinova ulja 3 žlice kiselog vrhnja 1 žličica soli krupna sol za posipavanje |

Priprema:
U posudi pomiješati brašno, sir, ružmarin, češnjak, masline, sol i vrhnje. Na kraju dodati vrhnje pa zamijesiti tijesto, oblikovati ga u kuglu, zamotati prozirnom folijom te ostaviti u hladnjaku sat vremena. Razvaljati tijesto, posuti ga solju pa ga izrezati nožem ili okruglim rezačem za pizzu. Keksiće slagati na pleh na papir za pečenje i peći ih na 180 Celzijevih stupnjeva oko 10 minuta.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....