Slani
1 mrkva 1 svježi krastavac pola grčkog jogurta 3-4 masline prstohvat origana |
Mrkvu i krastavac ogulite te narežite na duguljaste prutiće veličine manje staklenke u koju ćete ih poslagati. Masline nasjeckajte pa ih pomiješajte s jogurtom i origanom. Na dno staklenke stavite umak te povrće okomito ubodite u njega. Zatvorite staklenku i ponesite međuobrok u park. Možete koristiti i plastičnu posudu slične veličine.
Slatki
1 jabuka 1 šaka kikirikija žličica maslinova ulja 1 žlica kokosa |
Jabuku operite i narežite na kriške bez koštica. Kikiriki izblendajte s maslinovim uljem u nekoliko serija po 10 sekundi kako biste stvorili namaz. Njega stavite na dno staklenke, posipajte kokosom, a jabuke okomito posložite u krug. Njih po želji prije stavljanja u staklenku možete premazati limunom kako ne bi izgubile boju.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....