Trebat će vam:
600 g svinjskog filea
1 crvena paprika
1 žuta paprika
3 manja luka
cherry rajčice
sol i papar
1 žličica mljevene paprike
2 žlice maslinova ulja
Priprema:
Svinjetinu narežite na komade veličine zalogaja. Paprike operite i prepolovite, očistite od sjemenki i zadebljanja te narežite na komade. Luk ogulite i narežite na deblje kriške. Pomiješajte ulje s paprikom. Nanižite na ražnjiće naizmjenično luk, svinjetinu i papriku, počevši i završivši s lukom. Ražnjiće premažite uljem i začinite solju i paprom. Stavite ražnjiće na vrući roštilj ili tavu i pecite dok ne porumene sa svih strana. Prema želji, uz njih ispecite još polovice luka i cherry rajčice. Ražnjiće poslužite s prepečenim kruhom i umakom prema želji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....