![4944197](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2020/09/29/k_4944197_640.jpg)
Trebat će vam:
200 g bijelog brašna od pira
3 žlice šećera
2 žličice sode bikarbone
1 žličica ekstrakta vanilije i cimeta
prstohvat soli
100 g sezonskog svježeg voća
60 ml rastopljenog kokosovog ulja ili maslaca
120 ml javorovog sirupa ili meda
200 ml Ekipa kombucha (Classic)
Priprema:
Prvo pomiješajte sve suhe sastojke: brašno, začine, šećer, sodu bikarbonu i sol. Zatim dodajte izrezano voće i ponovo promiješajte. U istu posudu dodajte sve mokre sastojke: ulje, javorov sirup i na samom kraju kombuchu. Pomiješajte i premjestite u kalup za pečenje ili u kalupe za muffine. Pecite na 220˚C 10 minuta, a zatim smanjite temperaturu na 180˚C i pecite još 5-10 minuta. Izvadite iz pećnice i pričekajte nekoliko minuta da se ohladi prije posluživanja.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....