Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 20 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 1 pakiranje sira ricotta
- 2-3 žlice krušnih mrvica ili sitno namrvljenog starog kruha
- 1-2 žlice nasjeckanog peršinovog lista
- 2 češnja češnjaka
- sol i papar
- maslinovo ulje
- 1 glavica Treviso radiča
- 400 g špageta
Priprema
1. korak
Na maslinovo ulje stavite na listiće narezan češnjak, tek koju sekundu da pusti miris pa dodajte na šire trake narezan radič. Podlijte s malo vode ili temeljca da vam se
ne uhvati za dno posude. Dinstajte ga kratko, samo da malo povene pa dodajte ricottu i promiješajte da se sve sjedini.
2. korak
Umiješajte kuhane špagete. U maloj tavici na malo masnoće popržite krušne mrvice pa ih pomiješajte s peršinovim listom i posipajte po špagetima.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....