720 g junetine 4 žlice hambi umaka 4 žlice karameliziranog luka 6 listova ice berg salate 8 šnita prženog špeka |
Hambi umak
200 g kečapa 100 g majoneze 50 g kiselog vrhnja 1 žličica senfa sol i papar |
Sve sastojke pomiješajte te začinite po potrebi.
Karamelizirani luk u acetu balsamicu
500 g ljubičastog luka 50 ml maslinovog ulja 1 žlica šećera 100 ml aceta balsamica 1 žličica meda |
Luk očistite i narežite na polumjesece. Na zagrijanom maslinovom ulju izdinstajte luk te dodajte šećer, aceto i med te sol i papar. Kratko sve propirjajte i maknite s vatre.
Burger slažite tako da na pecivo stavite meso, zatim prženi špek, svježu rajčicu, karamelizirani luk, hambi umak te preklopite s drugom polovicom peciva.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....