Trebat će vam:
1. dio
2 žumanjka
30 g šećera
12 g vanilin šećera
Sastojke izmiksati te staviti kuhati na bagna mariju dok se ne dobije gusta konzistentna krema.
2. dio
3 bjelanjka
30 g šećera
Sastojke izmiksati ručnim mikserom te staviti kuhati na bagna mariju dok se ne dobije čvrsti snijeg.
3. dio
100 g blanširanih badema narezanih na listiće
40 g bijelog tartufa
210 g slatkog vrhnja
Prohladiti i povezati 1. i 2. dio, umiješati bademe narezane na listiće te naribani bijeli tartuf.
Priprema:
Od slatkog vrhnja napraviti šlag koristeći se ručnim mikserom te ga lagano umiješati u sjedinjenu kremu. Gotovu smjesu uliti u kalup, staviti u zamrzivač. Servirati zamrznuto na podlozi od kreme od vanilije i naribati bijele tartufe na listiće. Od navedene količine možemo servirati od osam do deset porcija.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....