Vikend smo produžili i današnji dan odlučili iskoristiti za odmor od kuhanja pa tako tjedan počinjemo jednostavnom salatom sa slanutkom, a ako vam je ostalo pečenja od jučer, komadiće mesa svakako iskoristite i u ovoj salati. U radni tjedan zatim krećemo bogatim sendvičem koji možete ponijeti i na posao, a u srijedu se vraćamo klasiku koji obožavamo za vrijeme hladnijih dana – kobasicama s kiselim kupusom i krumpirom. Pred kraj radnog tjedna radimo i palentu na nešto drugačiji način, sa sirom i vrhnjem, a u petak pak pripremamo domaće riblje štapiće i poslužujemo ih uz hrskave krumpiriće od batata. A onda je tu i vikend. Subotu smo rezervirali za prhku pitu od špinata, svježeg i feta sira, a u nedjelju, već po običaju, radimo sočno svinjsko pečenje. Sve recepte potražite u nastavku.
PONEDJELJAK
SALATA S KUS KUSOM I SLANUTKOM
UTORAK
SENDVIČ S PILETINOM I PEČENOM PAPRIKOM
SRIJEDA
KOBASICE S KISELIM KUPUSOM I KRUMPIROM
ČETVRTAK
ZAPEČENA PALENTA S VRHNJEM I SIROM
PETAK
SUBOTA
NEDJELJA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....