Stižu nam blagdani. Proslavljat će se u obiteljskom i prijateljskom krugu, a na našim stolovima će se naći neka od delicija - purica, patka ili guska, teletina, janjetina ili možda svinjetina. Uz neizostavno zadovoljstvo druženja s obitelji, komentirat ćemo rezultat pripreme pečenja - je li bilo sočno, suho ili prepečeno.
Vjerujte nam, koju god od ovih pečenki izaberete, komentari za nju će biti samo najbolji!
![Rijeka, 291116.
Braca Dejan i Danijel Cuckovic vlasnici su mesnice Cuckovic u Rijeci.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/12/30/12/cuckovic_mesnica10-291116.jpg)
Neja Markičević / HANZA MEDIA
![Zagreb, 221116.
Tvrtko Sakota iz Rougemarina pripremio je pecenke za svecani blagdanski stol.
Ta mesa marinirana i pripremljena za pecenje mogu se izmedju ostale mesne ponude kupiti u njihovoj mesnici Sandoku u neposrednoj blizini restorana.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2018/3/12/12/rougemarin-pecenka1-221116.jpeg)
Berislava Picek / Hanza Media
![Zagreb, 221116.
Tvrtko Sakota iz Rougemarina pripremio je pecenke za svecani blagdanski stol.
Ta mesa marinirana i pripremljena za pecenje mogu se izmedju ostale mesne ponude kupiti u njihovoj mesnici Sandoku u neposrednoj blizini restorana.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/12/6/18/rougemarin_pecenka4-221116.jpg)
CROPIX
![Odra, 071216.
Ivana Lackovica Croate 14.
Priprema novogodisnjeg rucka sa chefom Christianom Misiracom.
Na fotografiji: glavno jelo.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/12/27/17/odra_kuhanje22-071216.jpg)
Tomislav Krišto / HANZA MEDIA
![Trogir, 031216
Kuhari Robert Zmire i Stipe Susnjara pripremaju tradicionalni dalmatinski blagdanski rucak. Na fotografiji: rolana svinjetina nadjevena ljutikom
Foto: Tom Dubravec / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/12/27/12/zmire_susnjara49-051216.jpg)
Tom Dubravec / Hanza Media
![Zagreb, 131017.
Jela od dunje slatka i slana; kompot, svinjsko pecenje, slana pita, punjene dunje i kolac s dunjama. Jela je pripremila Mateja Domitrovic.
Foto: Berislava Picek / CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/11/6/12/dunje_jela8-131017.jpg)
Berislava Picek / Hanza Media
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....