Trebat će vam:
4-5 većih krumpira
5-6 jaja
300 g mladog špinata
3 žlice grčkog jogurta
1 šaka svježeg peršina
1 šaka svježeg kopra
2 žlice limunova soka
4 žlice maslinova ulja
3 mlada luka
sol i papar
Priprema:
Krumpir skuhajte u kori, kratko ohladite i narežite. Ubacite ga u veću zdjelu. Dodajte sitno sjeckani mladi luk, ubacite i šaku sitno sjeckanog peršina i šaku sitno sjeckanog kopra. Mladi špinat operite i ubacite ga u zdjelu. U posebnoj posudici pomiješajte grčki jogurt, limunov sok, maslinovo ulje, sol i papar. Po želji dodatno začinite. Dobiveni umak pomiješajte s krumpirom, začinskim biljem i mladim špinatom. Na kraju dodajte tvrdo kuhana jaja i poslužite toplo ili hladno.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....