Priprema: 10 minuta • Pečenje: 20 minuta • Porcija: 4
Trebat će vam:
10-ak svinjskih odrezaka
2 žlice senfa
1 žlica meda
2 žlice sojina umaka
1 žličica sušenog timijana
malo ružmarina
ulje
sol i papar
2 glavice luka
10-ak gljiva
10-ak režnjeva češnjaka
drugo povrće po želji
Priprema:
Pomiješajte senf, med, timijan, ružmarin, ulje, sol i papar. Dobivenom smjesom premažite odreske. U posudu za pečenje stavite komadiće luka, gljive i cijele režnjeve češnjaka. Dodajte svinjetinu, sve dobro pomiješajte i ubacite u pećnicu zagrijanu na 200 stupnjeva na 20-ak minuta. Pripazite da se odresci ne presuše. Poslužite ih uz prilog po želji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....