Trebat će vam:
3 žlice kuskusa
4 žlice sataraša
2 veće tikvice
stručak bosiljka ili peršina
1 veća mozzarella
nekoliko žlica parmezana
Priprema:
Tikvicu operite, odstranite vrhove, prerežite na pola pa svaku polovicu po dužini, odstranite unutarnji dio kako biste napravili lađice i blago posolite. Posložite u posudu za pečenje. Unutarnji dio tikvica promiješajte s kuskusom, satarašom, nasjeckanim biljem, sitno sjeckanom mozzarellom i dobro izmiješajte te ostavite 10 minuta da odstoji. Napunite tikvice nadjevom, pospite parmezanom te zapecite u pećnici zagrijanoj na 200°C oko 40 minuta. Poslužite toplo ili hladno s viškom sataraša kao prilog jelu.
RECEPT ZA BRZI LJETNI SATARAŠ IZ PEĆNICE POTRAŽITE OVDJE.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....