![25840308](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2025/01/23/k_25840308_640.jpg)
Trebat će vam:
200 g graška 2 žlice maslinovog ulja 1 češanj češnjaka 200 ml vrhnja za kuhanje 150 g parmezana sol papar 400 g tjestenine |
![Creamy Fettucini with Peas and Parmesan and crusty Bread -Photographed on Hasselblad H3-22mb Camera](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/7/27/17/iStock_85218523_XLARGE.jpg)
Priprema:
Tjesteninu stavite kuhati u slanoj vodi. U posebnoj posudi skuhajte grašak. U tavi na malo maslinova ulja prepržite protisnuti češnjak. Dodajte mu kuhani grašak i vrhnje za kuhanje. Čekajte da lagano zavrije te zatim dodajte kuhanu tjesteninu, sol i papar. Kad tjestenina postane kremasta, maknite ju s vatre i umiješajte parmezan.
Isprobajte i tjesteninu s pestom od sušenih rajčica.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....