Trebat će vam:
1 pakiranje tjestenine
1 konzerva pelata
1 pakiranje mozzarele
1 luk
2 režnja češnjaka
Svježi bosiljak
Sol, papar
Maslinovo ulje
Priprema:
Na dobro zagrijanom ulju najprije popržite luk. Kada popimi zlatnu boju, dodajte sitno sjeckani češnjak, a nakon minute i pelate. Kuhajte dok se ne pojave mjehurići, a zatim dodajte komadiće mozzarelle. Miješajte dok se mozzarella ne otopi i poveže s umakom. Začinite soli i paprom i na kraju dodajte svježi bosiljak. Na kraju u umak ubacite tjesteninu, pomiješajte i poslužite toplo.
RUČAK USRED TJEDNA
Tjestenina u umaku od rajčice s mozzarellom na nevjerojatno brz i jednostavan način
Tjestenini svakako dodajte svježi bosiljak, a na kraju je možete posipati i sitno ribanim parmezanom
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?