Priprema:
Prvo smo na tavi rastopili maslac i na njemu popržili čvrste i zdrave polovice malih puhara i mladih gnojištarki (koje moraju biti sasvim svježe jer vrlo brzo nakon branja pocrne i raspadaju se) te lisičice. Zatim smo na gril-tavi tostirali šnite kruha, na njih stavili malo svježeg kravljeg sira i vrhnja i povrh svega još tople gljive, na ploške narezan češnjak, krupno sjeckan list peršina, svježe mljeven papar, te posolili i pokapali finim maslinovim uljem.
SLASNO!
Topli sendvič sa šumskim gljivama prava je brza i jednostavna jesenska poslastica
Mogućnosti kod pripreme ovog fantastičnog jela su, naravno, kao i mašta - neograničene.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....